V prodeji od 11. 10. 2023
-
220 stran a 369 vyzkoušených receptů pro začátečníky i pokročilé.
-
Návody, jak nakupovat s rozmyslem, vařit levněji, ale přitom stále kvalitně.
-
Kniha je rozdělená podle čtvero ročních období a bude vás inspirovat celý rok.
-
Začínáme podzimními hřejivými jídly, které vás utěší v době plískanic, pokračujeme
zimní kuchyní, kdy pracujeme se zásobami z léta a přes jaro plné první čerstvé zeleniny
končíme pozdním létem - dobou sklizně sladkého ovoce i lesních hub.
-
Kromě typicky českých jídel, jako jsou omáčky, knedlíky a buchty, zabrousíme i do exotických kuchyní,
ale vždy máme na paměti, aby suroviny pro daná jídla byly snadno a dobře dostupné v každém koutu naší země.
Dobrou chuť!
|